Аналогів немає: в Ізмаїлі презентували новітній Палац спорту

У місті Ізмаїл Одеській області ввели в експлуатацію довгоочікуваний Палац спорту, будівництво якого розтягнулося на цілі 9 років.

ІзмаїлПодія відбулась відразу після презентації об’єкту перед Президентом України Володимиром Зеленським, який 30 жовтня відвідав місто під час робочого візиту до Одеської області.

Як заявив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко, аналогів таким Палацам в Україні немає. Також він розповів, коли спорткомплекс повноцінно запрацює, чим можна користуватися вже сьогодні і для кого зайняття буде безкоштовне, а хто платитиме за відвідування і за якими цінами.

ІзмаїлПалац спорту складається з басейну: глибина 2,50 м- 2,20 м – залежно від сторони, і завдовжки 25*16 м, одного великого спортивного залу (45*27 м кв); шести менших спортивних залів різної величини і шести ігрових майданчиків.

“Аналогів таким Палацам за багатофункціональністю в нашій країні немає”, – підкреслив Андрій Абрамченко.

З урахуванням перебування у “червоній зоні” карантину є особливі обмеження у функціонуванні таких об’єктів.

ІзмаїлТобто, повноцінно працювати комплекс, а тим більше басейн, зараз не може. Нині формується штат.

А коли Ізмаїл вийде з карантинних обмежень, Палац зможе розпочати повноцінну роботу.

При цьому відкриті майданчики на вулиці перебувають у вільному доступі – займатися там можуть усі охочі. Вони відкриті з 10.00 до 19.00.

Тут функціонує скейтпарк, тенісний корт, баскетбольна і волейбольна майданчики, воркаут і великий дитячий ігровий майданчик. Що стосується плати за послуги, то для вихованців колишніх ДЮСШ зайняття будуть безкоштовними.

“Для усіх інших буде створений спецфонд. Зайняття будуть платні, але тарифи будуть настільки демократичними, як у Центрі дозвілля “Портовик”, які цілком влаштовують усіх ізмаїльців”, – додав Андрій Абрамченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *