Красу та молодість допоможе зберегти “Центр естетичної медицини Інни Драгобецької”. ВІДЕО

Здоров’я та краса в наш час відіграють інколи вирішальну роль у житті та кар’єрі багатьох людей. А здоров’я шкіри, тим паче важливе, адже це той “одяг”, за яким зустрічають людину. Центри естетичної медицини мають займатися косметологією як медичною допомогою населенню. Саме так позиціонує свої послуги Центр естетичної медицини Інни Драгобецької”, що працює в Одесі.

Саме тому у цьому закладі зібрані лише дипломовані медики. Лікарі та медсестри регулярно підвищують свою кваліфікацію, відвідуючи не лише майстер-класи з методик медичної косметології в Одесі, а й українські та зарубіжні конгреси.

ДрагобецькаЗокрема, у вересні невеликий колектив Центру прослухав лекції та відвідав світовий конгрес естетичної медицини в Монако, де були представлені прогресивні та всесвітньо відомі фірми індустрії естетичної медицини.

“Серед важливих проблем із зовнішностю у багатьох одеситів є таке захворювання як “розацеа” та “рожеві вугрі”. У протоколі лікування цих патологій застосовуємо дуже ефективний і єдиний з методів IPL терапії, що доводяться, на сучасному апараті Монна Ліза. Процедура дозволяє на 50-70% зменшити кількість дрібних розширених судин шкіри обличчя”, – розповідає засновниця Центру Інна Драгобецька.

фотоепіляція“Будьте завжди дорогими та красивими”, – радить Інна Павлівна. Вона – спеціаліст зі стажем роботи 40 років, кандидат медичних наук, дерматолог вищої категорії, дерматоонколог. Розповідає: чимало пацієнтів звертається з проблемами новоутворень на шкірі. Усім обізнані з ризиками меланом та інших раків шкіри, які можуть з’явитись як на чистій шкірі, так і на місці родимки чи папіломи.

“Мною застосовується вже понад 10 років метод дерматоскопії. Це неінвазивний, тобто, нетравмуючий метод діагностики та визначення злоякісності новоутворень шкіри та слизових. Лікування також проводиться багатьом пацієнтам з бородавками стоп, кистей, статевих органів методами лазерного або кріовидалення. Також активно лікуються молоді пацієнти із вугревою хворобою, з застосуванням традиційних і лазерних методик”, – пояснює фахівець.

Будь-яке профілактичне чи раннє звернення до фахівця може запобігти розвитку шкірних хвороб та перешкодити ускладненню у вигляді рубцювання або появі злоякісних новоутворень. Тому у “Центрі естетичної медицини” радять завжди бути уважними до свого здоров’я, берегти його та вчасно консультуватися з лікарями.

Лазерна Пані Інна й сама кваліфіковано й відповідально проведе дерматоскопію ваших родинок та інших новоутворень. Видалення здійснюють методом лазерної та діатермокоагуляції або кріотерапії (-196 °).

А найпоширенішими послугами краси є медична косметологія. Омолодження можна досягти ефективними методиками PRP-плазми, мезотерапії, ревіталізації та контурної пластики гіалуроновими кислотами та гідроксіапатітом кальцію.

Також тут застосовуються нові методики фотоомолодження та радіоліфтингу апаратом Монна Ліза. А ще є послуга з  лазерної фотоепіляції волосся, вона безболісна і дуже ефективна. Здійснюють лікування вугревої хвороби за допомогою класичних пілінгів, лазерного карбонового пілінгу та фототерапії.

ЗАПРОШУЄМО ДО ЦЕНТРУ ЕСТЕТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ ІННИ ДРАГОБЕЦЬКОЇ!

www.cosmetolog.od.ua

м. Одеса, вул. Черняховського, 24 а

тел. (067) 718 92 60, (050) 646 83 31, (097) 245 49 01

час прийому: середа та субота за попереднім записом

м. Одеса, вул. Заболотного, 26\32

тел. (048) 795 01 18, (067) 718 92 60

час прийому: вівторок та п’ятниця з 9:00 до 13:00.

Косметологія:

Радіохвильовий ліфтинг+фотоомолоджування IPL

-Плазмоліфтинг

-Косметологічні догляди

-Хімічні пілінги

-Карбоновий пілінг

-Масаж обличчя

-Чистка особи

-Лазерна епіляція

-Лазерне видалення татуажу

Дерматологія:

Консультація к.м.н. дерматолога вищої категорії, дерматоонколога

-Діагностика новоутворень (дерматоскопія) та їх видалення лазером

– Ін’єкції краси (ботулотоксини, гіалуринові кислоти, плазмотерапія)

-Кріотерапія.

Матеріал виготовлено на умовах партнерської співпраці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *