Григорію Мельниченку відмовили в реєстрації на посаду голови Кароліно-Бугазької ОТГ

Голові Білгород-Дністровської районної ради Григорію Мельниченку виборча комісія відмовила в реєстрації кандидатом на посаду голови Кароліно-Бугазької ОТГ.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

З цього приводу 6 жовтня в Одеському окружному адміністративному суді слухатиметься справа щодо законності постанови сільської виборчої комісії від 3 жовтня.

МельниченкоСвоє рішення стати головою цієї ОТГ Григорій Мельниченко пояснив таким чином: «Затока, Кароліна-Бугаз – це курорт, яким ми повинні пишатися, але вони викликають в останні роки лише сором і розчарування. Тут немає правил і не працюють закони. Тіньові доходи, неофіційні зарплати, хабарі в тисячу разів перевищують офіційний бюджет територіальної громади. Необхідно присікти це беззаконня і навести тут порядок. Кароліно-Бугазькій територіальна громада має процвітати, розвивати інфраструктуру та туристичні стандарти. Тому я прийняв рішення балотуватися на пост голови цієї громади», – зазначив голова райради.

Таке рішення Кароліно-Бугазької виборчої комісії Григорій Мельниченко назвав “черговим актом беззаконня” на теренах цієї громади.

Нагадаємо, що до складу цієї територіальної громади входять село Кароліно-Бугаз та селище Затока. Влітку на оздоровлення у ці місця приїздять сотні тисяч туристів.

В селищній раді ніяк не налагодиться робота через неузгодження з результатами виборів попередніх, які відбулися 25 жовтня 2020 року. На жаль, їхні результати так і не врегулювали чимало місцевих питань: на курорті досі відсутні каналізація, існують перебої з питною водою, незручна транспортна розв’язка та багато інших нагальних проблем.

Нові місцеві вибори в Кроліно-Бугазькій громаді заплановані на 31 жовтня 2021 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *