96-річному Семену Ковпаку з Одещини присвоєне військове звання «полковник»

Свій 96-й рік народження відсвяткував ветеран війни, житель села Приморське Білгород-Дністровського району Одеської області Ковпак Семен Прохорович.

Резніченко

Голова Лиманської територіальної громади, до складу якого входить село Приморське, разом з військовослужбовцями, старостою та громадськими активістами привітали поважного жителя своєї громади і вручили йому офіційний наказ від Президента.

Також голова громади Василь Резніченко привітав найстаршого жителя громади Семена Прохоровича Ковпака з присвоєнням йому військового звання «полковник», згідно з Указом Президента України №222/2015 «Про присвоєння військових та спеціальних звань громадянам України – учасникам бойових дій та інвалідам Другої світової війни 1939 – 1945 років».

З нагоди свого дня народження Семен Прохорович Ковпак випив фронтову чарку вина. Він – єдиний живий ветеран Лиманської громади, свідок Другої світової війни, і усе своє життя прожив у рідному селі.

Має велику повагу і пошану від земляків. Незважаючи на свій вік, має гарну пам’ять.

Нагадаємо, Лиманська сільська громада розташована в курортній зоні Білгород-Дністровського району на узбережжі Чорного моря. До її складу входять с. Лиман, с. Трапівка, с. Новоселиця, с. Зарічне, с. Приморське, с. Трихатки.

наказ

One thought on “96-річному Семену Ковпаку з Одещини присвоєне військове звання «полковник»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *