Вулицями Одеси курсуватиме новий трамвай «Odissey max». ВІДЕО

6 квітня 2021 року, мер Одеси Геннадій Труханов провів виїзну робочу нараду у вагонноремонтних майстернях КП «Одесміськелектротранс». Фахівці цього підприємства зібрали третій трисекційний вагон «Odissey max». Новий трамвай протягом 10-14 днів проходитиме обкатку.

Про це повідомила Одеська міськрада.

Після обкатки трамвай, як і його попередник, буде працювати на маршруті №7, що зв’язує вул. Паустовського (селище Котовського) з центром міста. Сьогодні на цьому маршруті вже працюють спарені вагони. Трисекційний вагон дозволить істотно розвантажити цей напрямок у години пік.

Перший же «Odissey max» обслуговує чорноморський напрямок – маршрут №26.

У планах підприємства – продовження створення вагонів «Odissey» і «Odissey max». Це трамваї з частково низьким рівнем підлоги пристосовані в тому числі для перевезення маломобільних груп населення.

«Я радий, що за останні роки ми досягли колосальних успіхів у сфері муніципального електротранспорту. Попит на нього з кожним днем стає все вище, і це говорить, передусім, про якість і комфорт пасажирів. А «Odissey max» поступово стає однією з візитних карток міста багато в чому завдяки дійсно ефектному зовнішньому вигляду», – зазначив мер Одеси Геннадій Труханов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *