Успіхи громад Одещини залежать від створення нових робочих місць – Гриневецький. ВІДЕО

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій ГРИНЕВЕЦЬКИЙ у ексклюзивному інтерв’ю СИЛІ ГРОМАД поділився своїми думками про регіональну та місцеву політику, вибори, новостворені громади та укрупнені райони Одеської області.

Говорячи про адміністративно-територіальну реформу, очільник Одеської ОДА зазначив, що створення 7 нових районів в Одеській області суперечить алгоритмам Уряду, бо вони не всюди відповідають економічним розрахункам, а деякі були створені під політичним тиском.

Деякі райони через коліно були створені, і до сьогоднішнього дня он Курісово Лиманського району ніяк не може погодитись, що їх приєднали до Березівського району, все життя вони були в Лиманському районі. Є багато таких питань і вони будуть ще більш рельєфно вимальовуватись, коли завершиться передача майна районів до комунальної власності громад”, – зазначив керівник ОДА.

Крім того, голова Одеської області переконаний, що територіальній реформі органів влади заважає низка противаг, серед яких – корупція, тіньова економіка, політична нестабільність і відсутність справедливої судової системи.

Повну розмову з Сергієм Гриневецьким дивіться у ВІДЕО від СИЛИ ГРОМАД:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *