Під замком без харчів: в Одесі від голодної смерті врятували незрячу бабусю

Кілька днів жінка була у пастці власної квартири – патрульні та рятувальники надали допомогу.
Про це повідомила патрульна поліція м. Одеси.
17 грудня до поліції надійшов виклик, що на вулиці Космонавтів в одній із багатоповерхівок у замкненій квартирі на п’ятому поверсі жінка кличе на допомогу. По допомогу звернулися сусіди, вони повідомили, що замкнена жінка незряча та не може сама пересуватись, а цієї вночі вони почули її крик та стогін.
На допомогу прибули патрульні, які з’ясували, що жінка мешкає в квартирі з сином, який не міг відчинити помешкання. Весь час, поки правоохоронці намагалися відчинити квартиру, вони постійно розмовляли крізь замкнені двері та заспокоювали жінку.
Коли стало зрозуміло, що власними силами помешкання не відкрити, на місце викликали рятувальників, аби зрізати замки. Також приїхала бригада медиків.
Діставшись до помешкання, служби виявили 83-річну жінку, яка лежала на підлозі, просила пити та їсти, адже, за її словами, майже два дні окрім соняшникової олії вона нічого не їла. Інспектори надали пенсіонерці всю необхідну допомогу, принесли їжі та води. Також провели бесіду з сином, який пообіцяв більш уважніше наглядати за хворою мамою.
Від шпиталізації старенька відмовилася.
СИЛА ГРОМАД просить усіх своїх читачів у цей складний період звертати увагу на людей, які опинилися в біді. Кожен з нас може допомогти врятувати чиєсь життя!
ВІДЕО – патрульна поліція Одеси:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *