У ЖМ “Райдужний” під Одесою стріляли через паркомісця

Пізнього вечора 21 червня на парковці в ЖК «Райдужний», біля будинку №21, розгорівся конфлікт зі стріляниною.

Цю інформацію СИЛІ ГРОМАД підтвердили в прес-службі Нацполіції в Одеській області.

Як повідомляють очевидці в соцмережах, учасники сутички також застосували ніж і газовий балончик. На місце викликали правоохоронців.

Як повідомили в поліції, конфлікт на «Райдужному», за попередніми даними, виник через неправильно припарковану автівку.

Суперечка переросла у бійку, яку побачив з вікна поліцейський, що проживає в цьому ж будинку. Правоохоронець вийшов у двір, щоб втихомирити учасників конфлікту, але його вдарили і він впав на землю. У цей же  час невідомий розпилив газ. Співробітник поліції кілька разів вистрілив в повітря із зареєстрованого травматичного пістолета.

В результаті конфлікт був зупинений, ніхто не постраждав. За результатами медогляду правоохоронець був тверезий.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) КК України. Крім того, призначено службове розслідування, в рамках якого визначать правомірність дій поліцейського.

Нагадаємо, житловий масив “Райдужний” під Одесою входить до складу Таїровської ОТГ, і є одним з найбільш густонаселених мікрорайонів Одеської області. За неофіційними підрахунками, у багатоквартирних будинках мешкає від 30 до 40 тисяч жителів. Багато квартир винаймають орендарі, влітку тут зупиняється чимало туристів.

Найбільшими проблемами тутешні жителі називають відсутність паркомісць та соціальних об”єктів  – шкіл, садків, закладів культури тощо. Місцева влада Таїровської ОТГ вирішенням негараздів своїх громадян не займається, нарікаючи на відсутність вільних ділянок для зведення необхідної інфраструктури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *