Скорочені групи, дистанція, маски: у Чорноморську з 1 червня запрацює дитсадок

29 травня заступник Чорноморського міського голови Ігор Лубківський проінспектував готовність дошкільного навчального закладу № 6 до відновлення роботи після карантину.

Про це повідомляє видання 04868.

дитсадокБатьки з нетерпінням чекають можливості відправити дітей до садочків. Активна фаза карантину завершена, і тепер необхідно виходити на роботу, а залишити дітей ніде. Для працюючих батьків це завдання здавалося непростим.

Тому у Чорноморську доклали максимум зусиль для того, щоб забезпечити можливість функціонування дитячих садків у літній період, незважаючи на численні обмеження і застереження.

«Спільно з директором Ларисою Михайлівною Лихіной ми пройшли по всьому маршруту: як дітки будуть прийматися, де їм будуть міряти температуру, де вони будуть одягати змінне взуття, спати, грати, відпочивати, харчуватися і багато іншого. Можу з упевненістю сказати, що дитячий сад забезпечений всім необхідним, в тому числі засобами індивідуального захисту. Всі продукти зберігаються в ізольованих боксах. Спати дітки будуть через ліжко, дотримуючись безпечної дистанції. Під час прийому їжі за столом сидітиме не більше двох дітей. Санобробка буде проводитися кожні 2 години, а температуру діткам будуть вимірювати кожні 4 години», – прокоментував віце-мер Ігор Лубківський.

дитсадокЯк відзначають у Чорноморській міськраді, з понеділка, 1 червня, відкриються двері дитячого садка №6.

Планується, що в літній період тут виховуватимуться не більше 90 малюків. У кожній групі буде перебувати по 10-15 чоловік. Решту дитячих садів відкриватимуть поступово, у міру готовності, після підписання відповідних актів з усіма контролюючими службами.

На даний момент дошкільні навчальні заклади готові до відкриття, але є затримка в поставці безконтактних термометрів через надвисокий роздрібний попит на них.

Ближчими днями очікується поставка з Києва 163-х одиниць, після цього дитячі садки будуть на 100% готові до прийому своїх вихованців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *