Кривава розправа: в селі Шабо жорстоко вбили подружжя підприємців

Резонансне вбивство сталося в ніч з 27 на 28 травня у селі Шабо, що у Білгород-Дністровському районі на Одещині.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, вчора в одному з приватних будинків виявлено вбитими чоловіка і жінку. За даними правоохоронців, у подружжя – вогнепальні поранення, колото-різані рани, зокрема, на горлі та інші ушкодження.

«У жінки поламано пальці руки», – сказав представник главку, не уточнивши, чи є загиблі підприємцями.

За даними правоохоронців, чоловіка, 1973 року народження і жінку, 1982 року народження, знайдено на території свого домоволодіння, на околиці Шабо – недалеко від зупинки «Радгосп».

Як повідомляє видання “Бессарабія Інформ”, місцеві жителі, загиблі Сергій і Тетяна триваличас займалися прокатом водних мотоциклів на узбережжі в Затоці: три дорогих скутера стояли у дворі, де мешкало подружжя пара. Місцеві жителі припускають, що вбивство може бути пов’язане з початком курортного сезону. Чоловік і жінка проживали в цивільному шлюбі, спільних дітей у загиблих не було.

Як розповідають свідки, першим зловмисники застрелили господаря будинку, а пізніше його цивільну дружину. Особливою жорстокістю даного вбивства додає той факт, що крім пострілів, вбивця або вбивці також перерізали своїм жертвам горло.

Ймовірно, стріляли з пістолета Макарова калібру 9 мм.

Мотиви кривавої розправи поки невстановлені, оскільки злочинці не забрали з дому загиблих ні золоті прикраси, ні гроші, ні інші дорогі речі.

Крім того, за інформацією місцевих жителів, загибла скаржилася знайомим, що за ними стежив якийсь автомобіль.

За попередньою інформацією, злочинців, які жорстоко розправилися з подружньою парою, поки ще не затримали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *