У Южному на коронавірус захворів депутат, який 17 березня був на сесії

У Южному перший підтверджений випадок COVID – 19: йдеться про одного з місцевих депутатів.

Про це повідомляє Усі.онлайн

Хворий з урахуванням усіх заходів безпеки перебуває в інфекційній лікарні Одеси. За даними видання, він на лікуванні в інфекційній лікарні. Крім того, він був присутнім на сесії 17 березня і згодом звернувся до медиків.

Дані про випадок в Південному підтвердив місцевий мер Володимир Новацький.

“Усі контактні особи – ізольовані. Ще раз наполегливо звертаюся до жителів міста – строго дотримуйтеся режиму карантину! Масові зустрічі і відпочинок – зараз особливо небезпечні для вас. Зі свого боку ми робимо все можливе, щоб під’їзди будинків та місця масового перебування людей щоденно і максимально дезінфікувалися”, – відзначив мер міста.

З цього приводу є й інша інформація, яка підтверджує дані джерела.

Голова Одеської ОГА Максим Куций повідомив, що хворий 1974 р.р. нещодавно повернувся з подорожі за кордон. Він дистанційно звернувся до сімейного лікаря і вже пізніше, коли стан погіршився, був госпіталізований. Вірогідно – після участі в сесії Южненської міської ради.

Принаймні, як стверджує очільник ОДА, коло контанктних осіб налічує 37 осіб.

Усі вони мають ізолюватися, а мешканці Южного дотримуватися суворого карантину”, – повідомив Куций.

Міська влада Южного просить городян не відвідувати місця масового скупчення людей – в тому числі южненські храми, дитячі майданчики, ринки. А також міські урядники дякують мешканцям за оперативні повідомлення про порушників правил карантину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *