У “Райдужному” під Одесою волонтери безкоштовно роздали маски

Один  з найбільш густонаселених районів Таїровської ОТГ, житловий масив “Райдужний” сьогодні, 30 березня, навідали волонтери громадської організації “Таїрове – це ми!”. Безкоштовно роздали марлеві маски, які напередодні виготовили  учасники руху “Волонтери Таїрово”.

маскаУ кожному пакунку – комплект з двох масок, плюс одноразові гумові рукавички.

Варто зазначити, що мешканці “Райдужного”, мабуть, одні з найдисциплінованіших громадян, – захисні маски тут носить переважна більшість. Правил карантину дотримуються і молодь, і старші люди. Молоді мами з малятами не відвідують дитячі майданчики, – напередодні їх усі обгородили червоними стрічками, аби в можливих місцях поширення вірусу не скупчувались люди.маска

Хоча, від масок і одноразових рукавичок не відмовлялись, – адже в тутешніх аптеках засоби індивідуального захисту зникли від початку пандемії в Україні.

Також в мікрорайоні підсилили заходи з дезинфекції приміщень, громадських місць відпочинку, регулярно прибираються під’їзди будинків, сходові клітки, ліфти.

Як повідомили представники ГО “Таїрове – це ми”, напередодні захисні маски роздали мешканцям с. Таїрове, Червоного Хутора і Сухого Лиману. Всього волонтери власними силами виготовили 8 тисяч масок, і готують до роздачі антисептик і продуктові набори для літніх людей, яким на час карантину бажано не полишати домівки.

маска

маскаАвторка – Оксана Піднебесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *