Як Березівська ОТГ старий новий рік зустрічала. ВІДЕО

Традиції українських свят вже другий рік поспіль відновлюють в містечку Березівка, що на Одещині. Тут міська рада організувала масштабні народні гуляння «Березівка щедрує!».

Співочі колективи, юні й дорослі артисти порадували глядачів. І незважаючи, що зима цього року майже безсніжна, на площі перед міською радою панував по-справжньому святковий настрій.Березівка

До новорічних свят Березівська об’єднана громада отримала цінні подарунки: один з цих – пожежна машина для місцевого підрозділу рятувальної служби, до речі, одна з п’яти, виділених на Одеську область. До цього долучився депутат Одеської обласної ради Князь Хачатрян. Крім того, на умовах співфінансування закупили новий шкільний автобус для перевезення школярів, а також придбали трактор для учнів аграрного ліцею.  Були цього вечора і особливі подарунки: міська влада вручила ключі від нових квартир трьом березівським родинам.

Я хочу всіх привітати з новорічними святами, дуже приємно бачити таку кількість людей. Хочу кожному з вас побажати міцного здоров’я, вашим родинам благополуччя, щоб тільки були в нас усмішки, щоб ми радували наших дітей. Разом з вами ми багато що зробили і будемо робити на розбудову нашої громади”, – звернувся з вітальним словом мер міста Валерій Григораш.

Серед останніх досягнень Березівської ОТГ – відкриття Центру надання адміпослуг, реконструкція будівлі міської ради, вуличне освітлення, ремонт доріг, підвищення рівня освітніх закладів. Як розповів мер міста, плани  у громади великі і на 2020 рік.

БерезівкаБерезівка

З різдвяними святами привітали місцевих і представники місцевої влади: голова Березівської районної ради Віталій Мосійчук та депутат Одеської обласної ради Князь Хачатрян. Завітала на гостину й перевдягнена Маланка, яка розважала дітвору.

Спеціально до свята організували й виставку-продаж різдвяних композицій, де всі бажаючі могли придбати сувеніри, виготовлені народними майстрами та учнями березівських шкіл. А далі були веселощі, частування, гарячі кава, чай, шурпа і шашлики.

А родзинкою вечора став яскравий виступ київського гурту “Гуляй, душа”.

Більше – у відео СИЛИ ГРОМАД:

Авторка – Оксана Піднебесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *