Одеський центр, який працює з особливими дітьми, здобув відзнаку “Вибір споживача-2018”. ВІДЕО

Свій перший ювілей, – 5 років, – відсвяткував Центр інтенсивної корекції «Лепрекон+», що працює в Одесі.

Центр надає корекцію малечі з розладами аутистичного спектру і дуже затребуваний в Україні, адже кількість дітей з аутизмом зростає з року в рік.

Так, тут застосовують новітню терапію з відновлення та розвитку мовлення, такі як метод Томатіс, біоакустичну корекцію, каністерапію, метод Монтессорі, сенсорику та багато інших методик. Останні світові розробки й новинки застосовують в роботі з дітьми і постійно навчаються – як керівник, так і колектив.

Оксана Костюк, засновниця Центру інтенсивного розвитку “Лепрекон+”:

“Головний результат нашої роботи –  це результат роботи наших діток, без них наша робота була б марною. Це неймовірна робота з батьками, кропітка праця, і звичайно, коли ми перебуваємо в тандемі, тоді й кращий результат для дітей”.

Згідно з дослідженням Всеукраїнської Асоціації підтримки підприємництва та Всеукраїнського аналітичного центру, Центр корекції “Лепрекон+” стала кращою компанією в Україні  якій найбільше довіряють споживачі за результатами 2018 року.

Дослідження проводились з-поміж 50-ти компаній освітнього напрямку, та перемога, як і відзнака “Вибір споживача-2018”, дісталася саме одеситам.

Центр об’єднує фахівців, дітей і їхніх батьків. Для них цілою перемогою є кожне слово, розуміння своїх дітей, їхні навички та комунікація з навколишнім світом. Присутні в залі мами поділилися успіхами своїх дітей.

Юлія Іваненко – мама особливого хлопчика. Родині довелось переселитися до Одеси зі сходу. Зворушливо розповідає про те, як потрапила сюди на корекцію з сином Кирилом. Тут малюк рік відвідував корекційну групу в Центрі “Лепрекон+”. Результати дитини батьків надихають.

Юлія Іваненко, мама особливої дитини:

“Хочу спасибі сказати всім, і Оксані Юріївні, і педагогам , які займаються з моїм сином Кирилом. У нас за цей рік відбулися дуже великі зміни. У нього з’явилися склади, зоровий контакт, пальчиком став показувати, дуже багато всього. Фізично став міцнішим, навіть наш лікар, який його побачив через рік, дуже здивувався таким успіхам”.

Центр інтенсивної корекції діє в партнерстві з дитячим садком “Райдужний”, де інклюзивна освіта є прерогативним напрямком виховання. Зараз 18 малят вже отримали необхідну корекцію, тому можуть перебувати в загальноосвітних групах.

Детальніше – у відео СИЛИ ГРОМАД:

Авторка – Оксана Піднебесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *