В Маразліївській ОТГ створюють власну поліцейську станцію

Маразліївська об’єднана територіальна громада одна з найперших на Одещині впроваджує проект “Поліцейський офіцер громади”, який був започаткований Національною поліцією України в 2019 році. Про це повідомили в Маразліївській сільській раді.

В центрі громади вже розгорнуто роботи з облаштування робочого місця майбутнього офіцера поліції. За кошти з місцевого бюджету в будівлі зробили ремонт, а незабаром з’явиться необхідна для роботи офіцера техніка.

В центральній садибі села Маразліївка по вулиці Миру будівельниками місцевого комунального господарства здійснюються усі необхідні заходи зі створення поліцейської станції. Сьогодні за кошти з місцевого бюджету виконано реконструкцію даху та придбано будівельний матеріал для проведення внутрішнього ремонту кімнат. Згодом поліцейську станцію дообладнають меблями та оргтехнікою, забезпечать засобами зв’язку та підключенням до мережі Інтернет», – розповіли в сільській раді.

Будівля, в якій планують розмістити поліцейського, є власністю Маразліївської ОТГ.

Нагадаємо, мета проекту «Поліцейський офіцер громади» полягає у забезпеченні кожної ОТГ окремим офіцером, який зможе займатись охороною правопорядку на відповідній территорії. Такий офіцер житиме на території ОТГ та буде підзвітний керівництву громади.

Автор – Дмитро Феняк

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *