Доброславу – 217 років: як минуло свято

Добра слава про новаторські ідеї, нестандартні рішення, перетворення та благоустрій цього селища вже давно вийшла за межі України. Тому у свій 217 день народження Доброслав приймав багато гостей, серед яких були й представники міжнародних делегацій з Латвії та країн Ближнього Сходу. До цього свята доброславці старанно готувалися.

“До нашого дня народження ми створили візитівку нашого містечка, яка розташована при в’їзді у Доброслав. Ми хотіли символічно зобразити в цій візитівці нашу безмежну любов до Доброслава. Так, ми всі різні, але ми живемо тут, на цій землі. Крім цього незабаром при в’їзді буде встановлена ​​ще карта туристичних об’єктів Доброслава і покажчики відстаней до світових столиць та до міст, з якими ми налагодили дружні стосунки”, – Людмила Прокопечко, очільниця Доброслава.

Доброслав

День народження Доброслава збігся з народними гуляннями на честь свята Івана Купала. В рамках заходу організували дитячу розважальну програму в парку “Лісова пісня”. Насиченою була й концертна програма. Численним гостям свята і доброславцям дарував свою майстерність і мистецтво виконання легендарний львівський скрипаль Олександр Божик, якого заслужено називають “скрипалем від Бога” в Європі й Сполучених Штатах Америки. А група “ТІК” зробила цей день народження для Доброслава незабутнім.

Доброслав

Від імені підприємства “Трансінвестсервіс” і від Визирської об’єднаної громади хочу привітати Доброслав з 217-м днем ​​народження. Недарма кажуть, що як ви човен назвете, так він і попливе. У назві вашого селища сконцентрований глибокий сенс. А завдяки керівнику і команді однодумців, у вас є динаміка розвитку. Я впевнений, що ви, як і Визирка, об’єднаєтесь і створите потужну об’єднану громаду з сусідніми селами. У плані співпраці ви завжди можете розраховувати на допомогу і підтримку Визирської ОТГ”,Олег Кутателадзе, депутат Одеської обласної ради.

За матеріалами – Лиманська Агенція Новин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *