Татарбунарці чекають нових облич в парламенті

Кандидат в депутати Верховної Ради по 141 виборчому округу Василь Резніченко відвідав Татарбунарське професійно-технічне аграрне училище, де зустрівся з освітянами.

Працівники училища, викладачі зацікавлено вислухали програму, ставили запитання, що їх хвилюють, давали поради. Зараз, у розпал курортного сезону, під час масових відпусток, гостро стоїть питання доріг до моря.

Люди занепокоєні, і постійно питають, коли ж нарешті будуть дороги? Відповідаю: якби на рівні Верховної Ради наші нардепи піклувалися про своїх виборців, лобіювали би ремонт стратегічно важливих шляхів, і нарешті виконували б свої обіцянки за три терміни перебування у ВР – все було б набагато краще. Але маємо сумну ситуацію. Ми на рівні скромного бюджету Лиманської ОТГ не можемо самотужки ремонтувати дорогу обласного значення. Хоча вже й всю необхідну документацію виготовили, але йде саботаж наших ініціатив, а страждають від цього наші інвестори-туристи і разом з ними – ми й наші прибережні села”, – розповів Василь Резніченко.

Татарбунарці не приховують обурливих емоцій на адресу нині діючого нардепа, і чекають від нових парламентарів прийняття закону про зняття недоторканості з нардепів. А особливо про відкликання народного депутата у разі невиконання своїх повноважень, передвиборчих обіцянок або й пропусків сесій у Верховній Раді.

Педагоги також запитували, яку політичну силу Василь Резніченко підтримає в парламенті у разі перемоги? Його відповідь однозначна: ті партії, які стоятимуть на захисті територіальної цілісності держави Україна, тих, хто захищатиме не свої особисті  інтереси, а простих українців.

До речі, Татарбунарське училище для Василя Івановича значить багато: тут він навчався після школи і отримав “червоний диплом”. А останні роки працює в місцевому самоврядуванні, очолює Лиманську об’єднану територіальну громаду, утворену в Татарбунарському районі.

Розмова вийшла цікава: помітно, що людям не байдуже, хто представлятиме наше місто і район у Верховній Раді.

Авторка – Вікторія Алєксєєнко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *