Веслувальник з Вилкового став чемпіоном України

Вилківські веслярі впевнено виступили на Всеукраїнському чемпіонаті з веслування на байдарках і каное.
Як повідомила директорка Вилківської ДЮСШ Марія Голубова, з 6 по 10 червня у місті Ковель Волинської області проходив Всеукраїнський чемпіонат з веслування на байдарках і каное. У напруженій боротьбі вихованці Вилківської ДЮСШ завоювали 6 медалей, серед яких одна золота – єдина на всю Одеську область.
Всього у змаганнях взяли участь понад 800 чоловік з усієї України. Одещину представляли 40 учасників, 7 з яких – наші земляки з півдня. Вилківські веслярі окрім золота, виборолили 3 срібні та 2 бронзові медалі.
В’язовський Максим, завоювавши золото, став чемпіоном Украиїни. Сталінова Сніжана і Морозов Олександр – срібні медалісти. Бушінкіна Злата, Ізотов Станіслав і Калініна Вероніка завоювали бронзові медалі.
“Двохсотметрова – олімпійська дистанція, боротьба за перші і призові місця була запеклою, всі спортсмени, що брали участь в змаганнях, сильні, і добре підготовлені, і ми горді тим, що наша Вилківська ДЮСШ гідно представила свою школу, своє місто, Одеську область на Всеукраїнському чемпіонаті!”, – поділилася директорка Вилківської ДЮСШ Марія Голубова.
Авторка – Ганна Сокіл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *