В Одеській області проголосують 18 тисяч виборців-«мігрантів»

На території населених пунктів Одеської області голосуватимуть 18 тисяч 282 виборця, які тимчасово змінили місце голосування. Про це повідомляє ОПОРА з посиланням на дані Державного реєстру виборців.

Найбільше замін відбулося всередині самої області – 10 тисяч чоловік, які змінили місце голосування з одного населеного пункту Одещини на інший.

На другому місці опинилися переселенці з Донецької області – 2 тисячі 186 осіб, на третьому – з Луганської (1 тис 158 осіб).

У той же час серед жителів Одеської області, які змінювали місце голосування, охочих проголосувати на інших ділянках, виявилося 14 тисяч 132 людини.

Цікаво, що окрім тих, хто змінив місце волевиявлення всередині області, найчастіше заяви подавали для голосування в місті Києві – 923 людини і Херсонській області – 403 людини. Нагадаємо, що виборці, які в зв’язку з навчанням, роботою, виїздом за кордон або іншими подіями не можуть проголосувати на виборах за зареєстрованим місцем проживання, мали можливість тимчасово на період проведення виборів змінити місце голосування – до 25 березня включно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *