У Біляївці інспектор з благоустрою видав 65 приписів жителям міста

Як повідомила Біляївська міська рада, інспектор з питань благоустрою працює над обстеженням території вулиць міста з метою попередження та недопущення різних видів порушень у сфері благоустрою. Зокрема, за звітний період обстежено 15 вулиць: Франка, Зарічна, Степова, Плієва, Матросова, пров. Матросова, пров. Горького, Дружби, Гоголя, Одеська, Гагаріна, 4-го Козачого Кубанського Корпусу, Слободська, Зелений хутір, Комарова.

Посадовець надав 65 приписів мешканцям Біляївки за неналежне утримання прилеглої території: невчасне косіння трави, складування сміття та будівельних матеріалів, неналежне утримання водопровідних колодязів.

“Хочеться зазначити охайний, в цілому, стан вулиці Франка, вулиці Дружби, вулиці 4-го Козачого Кубанського Корпусу, що не можна сказати про вулиці Степова, Слобідська, де на кожному кроці трапляються купи бур’яну та будівельних матеріалів. І якщо по вулиці Слобідській спостерігається рух піску та гравію, то на Степовій вони лежать роками”, – йдеться в повідомленні.

Також щоденно проводиться моніторинг центральних вулиць міста О. Головатого, Миру, Успенська.

Інспектор відзначив, що мешканці цих вулиць слідкують за санітарним станом прилеглої території і все менше виникає потреби робити зауваження щодо порушень Правил благоустрою.

Щоденно обстежується центр Біляївки, де знаходиться найбільша кількість торговельних закладів, міський базар з приводу вчасного прибиранням прилеглої території навколо будівель, упорядкуванням клумб, недопущення торгівлі в непризначених для цього місцях.

«У цілому мешканців нашої громади не лякає прихід інспектора з благоустрою, вони охоче йдуть на контакт, з розумінням ставляться до зауважень, діляться своїми проблемами, запитують поради. Міська рада зможе досягти більшого в облаштуванні нашого міста тільки з підтримки та допомоги мешканців громади. Потрібно зі свого боку робити можливі внески в благоустрій міста», – йдеться у повідомленні.

Інспектор з благоустрою видав 65 приписів жителям міста в Одеській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *