Врятувало укриття: співробітники “Нової пошти” врятувалися від ракетного обстрілу росіян. ВІДЕО

1 травня пізно вечері ворог знову атакував Одесу балістичними ракетами. Внаслідок удару 14 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Знищені склади “Нової пошти”, також зруйновні спортивний зал та садовий центр. Постраждала пожежна частина та автозаправка. На щастя, без жертв, одну людину госпіталізували.

Про це повідомили в ДСНС Одещини.

Увечері після балістичного удару по Одесі 1 травня, який прийшовся на складські приміщення “Нової пошти”, сталася масштабна пожежа. Рятувальники працювали на місці до ранку. Задіяли 19 одиниць техніки і 68 пожежників.

За інформацією Думської, крім “Нової пошти”, ворожий удар знищив зал спортивної та художньої гімнастики “Тріумф”, садовий центр “Агромаркет”, де вирощували розсаду, яку продають по всій Україні.

“Нова пошта” офіційно повідомила, що ніхто з працівників не постраждав.

Росія знищила 15,5 тонн замовлень з одягом, технікою, дитячими іграшками, ліками, посилками з турботою про рідних, 904 відправлення на майже 3 млн грн. За версією ворога – тут зберігалась зброя. Людям компенсують вартість всіх знищених відправлень”, – йдеться у повідомленні.

В результаті ворожого удару значних пошкоджень також зазнала пожежна частина. Вибуховою хвилею вибито скло та частково вікна, пошкоджено стелі. В момент удару рятувальники знаходилися в укритті, ніхто не постраждав.

One thought on “Врятувало укриття: співробітники “Нової пошти” врятувалися від ракетного обстрілу росіян. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *