На Трасі здоров’я в Одесі відкрили новий спортмайданчик. ВІДЕО

Нещодавно на Трасі здоровʼя було оновлено баскетбольний майданчик – за рахунок позабюджетних коштів. Зараз, в районі пляжу Отрада , біля спортивного майданчика ALPHA Gravity, встановили зручний локер.
Як повідомив мер Одеси Геннадій Труханов, це експериментальний проєкт, реалізований спільно зі спортивною громадськістю й бізнесом.
Сучасна переодягальня для спортсменів оснащена шухлядами з електронними замками, зарядними пристроями для гаджетів, вішалками тощо.
Якщо локер матиме попит, чисельність таких переодягалень вздовж Траси здоров’я буде збільшуватись.

Також мер Одеси Геннадій Труханов закликав містян не користуватися  електросамокатами та іншими видами електротранспорту на Трасі здоров’я.

Він нагадав, що на цій території можуть пересуватися лише екскурсійні автомобілі, які курсують за встановленим розкладом.

«Це Траса здоров’я. Сама назва говорить про те, що вона створена для того, щоб люди відпочивали та займалися спортом. Але коли тут ганяють на якихось електричних пристроях (чи з іншими двигунами), це небезпечно і неправильно. Закликаю одеситів припинити це робити. Якщо не зрозуміло, то ми в змозі забезпечити безпеку на Трасі. У нас є всі можливості, щоб це зробити», – наголосив міський голова.

ВІДЕО – Геннадій Труханов, ФБ

2 thoughts on “На Трасі здоров’я в Одесі відкрили новий спортмайданчик. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *