“Бажаю, щоб кожна ракета повернулася росіянам”: під час атаки РФ в будинок одеситів залетіла ракета. ВІДЕО

За словами Валерії, влучання сталося близько о пів на шосту ранку. Внаслідок цього будинок пошкоджений, скло вибило вибуховою хвилею, в коридорі сталась пожежа. Загорілась також і машина надворі.

Виходить так, що вона залетіла з того боку, пробила паркан до сусідів, загорілася машина, вилетіли двері вхідні, частина стіни, стіна у ванну теж разом з дверми, ванна теж вилетіла все валялася. Частина цієї ракети, слава богу, не здетонувала”, — розповіла Валерія.

Під час повітряних тривог родина ходить до укриття, але цю не почули. Якби почули та почали б збиратися, ракета застала б їх у коридорі, додала Валерія.

“Зазвичай по сигналах повітряної тривоги ми ходимо в укриття, а сьогодні не почули. А якби почули, то стояли з дитиною і чоловіком в коридорі і збиралися б в укриття. Тобто три трупи. Це точно було б”, — зазначила Валерія.

У будинок жительки Одеси під час атаки РФ залетіла бойова частина ракети
Будинок в Одесі, у який 10 квітня 2024 року залетіла частина ракети. Фото надала Валерія

За пів години до влучання ракети 6-річний син Валерії прийшов спати до батьків. Саме у батьківській кімнаті їх застав вибух, а потім і влучання. Валерія каже, що їм пощастило, оскільки в цій кімнаті не було решітки на вікнах і вони змогли вийти на вулицю, оскільки в коридорі вже була пожежа.

Зранку ми спали біля вікна чоловік, я посередині і дитина. Вікно було закрите і почули вибух дуже сильний, потім побачили через вікно зарево. Чоловік нас з малим схопив одразу і скинув на підлогу. Я чула, що приліт, що порозбивалось скло, але була надія, що порозбивалося просто поруч, це вибухова хвиля. Ми піднялися, чоловік встав, каже горить машина і горить коридор, тут було все задимлено. Ми з малим вилізти у вікно”, — згадує Валерія.

У будинок жительки Одеси під час атаки РФ залетіла бойова частина ракети
Валерія, у будинок якої під час атаки на Одесу 10 квітня 2024 року залетіла частина ракети. Фото: Суспільне Одеса

Ракету у будинку помітили, коли гасили пожежу. На місце викликали ДСНС, оскільки не було зрозуміло, здетонувала вона чи ні, додала жінка.

“Чоловік каже мені з вулиці, що ракета лежить у нас в коридорі. Я кажу: відійди, ми не знаємо, що здетонувала вона чи ні. Ми чекали ДСНС, вони приїхали оглянули ракету, потім сказали, що все нормально і забрали її. Можна сказати, що це неймовірне везіння, Бог врятував, у мене немає іншого пояснення, чому так. Тому що тут вікно, два метри вправо – три трупи на одному ліжку, півтора метра дитина спала і слава богу, що він перейшов”, — розповіла Валерія.

У будинок жительки Одеси під час атаки РФ залетіла бойова частина ракети
Автомобіль, який згорів внаслідок ракетної атаки РФ на Одесу 10 квітня 2024 року. Фото надала Валерія

“Я з Херсона з дитиною приїхала, в мене в Херсоні дві хати, дача була в Кринках. Нічого цього немає. Приїхали в Одесу і тут догнало. Ну я просто не знаю, дякую, що матеріальним переслідує. Ще й зайшла, розумієте, зайшла в двері, як до себе додому. Що хочу ще сказати, що бажаю росіянам, щоб кожен “Калібр”, “Іскандер”, будь-яка ракета, будь-яка міна повернулася до хат тих, хто їх запускає”, — додала Валерія.

У будинок жительки Одеси під час атаки РФ залетіла бойова частина ракети
Наслідки влучання частини ракети у житловий будинок в Одесі 10 квітня 2024 року. Фото: Суспільне Одеса
У будинок жительки Одеси під час атаки РФ залетіла бойова частина ракети
Внаслідок влучання частини ракети у будинок жительки Одеси винесло двері. 10 квітня 2024 року. Фото: Суспільне Одеса

Як відомо, на світанку 10 квітня армія РФ  вдарила по об’єктах енергетичної й транспортно-логістичної інфраструктури Одещини. Поранення отримали два працівники регіональної філії “Одеська залізниця”, пошкоджено енергетичний об’єкт, приватний будинок та кілька автівок.

Цього ж дня після повторного удару ракетами загинули 5 людей, серед них і 10-річна дитина.

Джерело – Суспільне Одеса

2 thoughts on ““Бажаю, щоб кожна ракета повернулася росіянам”: під час атаки РФ в будинок одеситів залетіла ракета. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *