Удари по залізничному мосту, що веде до Чорноморська, корегували зрадники

В ніч на 11 квітня російські терористи завдали чергового удару по Україні. Це був комбінований удар: ракети, іранські ударні дрони. Траєкторії спеціально прораховані так, щоб максимізувати пошкодження нашої критичної інфраструктури. Особливою жорстокістю рашисти “відзначили” 10 квітня, коли Одеса відзначала рівно 80 років з дня визволення від фашистських загарбників.

Ворог атакував балістичними ракетами залізничний міст біля Чорноморська. На світанку, о 5.30 годині запустили  по ньому дві ракети. Під час цієї атаки постраждали два машиністи тепловозу, який рухався по мосту.

Вже за декілька годин після атаки телеграм-канал, який пов’язують з роботою на вороже “фсб”, опублікував фото наслідків ударів по мосту.

Таким чином, зрадники серед місцевих жителів відпрацювали на ворога та зробили корегування, що призвело до ще одного ракетного удару – рашисти таки намагалися “добити” міст.

Нагадаємо, що того ж дня, від ракетного удару загинули 4 дорослих та одна дитина. Пізніше ще одна людина від отриманих травм померла в лікарні.

Їх смерть на руках місцевих зрадників, які працюють на рашистів та корегують удари. Прихильникам росії нема виправдання: їх треба обов’язково знайти та покарати за законом. Бо минуло 80 років, а теперішні нелюди, російська армія, знищує український народ тільки за те, що той посмів окремо жити й розвиватись.

Завтра, 12 квітня оголошено днем скорботи для вшанування загиблих в Одеській області.

One thought on “Удари по залізничному мосту, що веде до Чорноморська, корегували зрадники

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *