В одеських лікарнях лишаються ще 20 постраждалих від ракетного удару, четверо – у важкому стані

Голова Одеської обласної державної адміністрації відвідав поранених поліцейських, рятувальників та медиків, які постраждали від ракетного обстрілу Одеси 15 березня, побажавши їм якнайшвидшого одужання, оскільки 30 постраждалих, у тому числі 4 у важкому стані, продовжують лікування.

Очільник Одеської облдержадміністрації Олег Кіпер відвідав поліцейських, рятувальників та медиків, які постраждали внаслідок атаки рф по Одесі від 15 березня.

“Разом із начальником ГУ ДСНС України в Одеській області відвідали бійців. Хлопці поступово одужують, отримують всю необхідну допомогу, займаються з психологом. Після лікування всім буде надана якісна реабілітація. Станом на сьогодні в медзакладах міста та області продовжують лікування 30 постраждалих, четверо з них у важкому стані. Бажаємо всім якнайшвидшого одужання”, – написав Кіпер.

Нагадаємо, в Одесі в п’ятницю, 15 березня, пролунало кілька вибухів, пізніше стало відомо про ракетні удари по місту. Відомо про 21 загиблого і 73 поранених, серед них медики і рятувальники.

Як повідомлялося, до медиків звернулися по допомогу 75 людецй.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *