Для переселенців в Україні запрацювала “гаряча лінія”. ВІДЕО

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій опублікувало на своїй сторінці у Facebook ролик щодо специфіки та результатів роботи гарячої лінії 1548.
Створена платформа для допомоги українцям з червня 2022 року опрацювала понад 850 тисяч звернень. Найчастіше громадян цікавили питання щодо евакуації з районів активних бойових дій, екстреної допомоги для внутрішньо переміщених осіб, грошових виплат та гуманітарної допомоги. Гаряча лінія також консультувала українців, які виїжджали з тимчасово окупованих територій.

 

Такий майданчик не лише надає допомогу у кризових ситуаціях, а й слугує комунікаційним мостом між громадянами й органами влади, та гуманітарними організаціями, адже оператори передають звернення далі на опрацювання державним інституціям.
За посиланням міститься документ із детальною інформацією щодо кількості і характеру запитів на день, особливостей підготовки операторів телефонної лінії підтримки, а також коментар Віцепрем’єр-міністра, Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *