Березівська громада потрапила до ТОП-30 за закупівлі радіопристроїв для ЗСУ

Березівська міська громада з Одещини потрапила до ТОП-30 муніципалітетів України, які виділили найбільше коштів на закупівлі радіопристроїв для Збройних Сил. Місцева влада перерахувала на потреби військових 2,7 мільйонів гривень. 

Про це повідомляє Громадський ресурс України.

Березівська громада Березівська громадаОрганізація проаналізувала дані у Dozorrо, від місцевих органів влади, котрі закупляли прилади радіозв’язку з 24 лютого 2022 року до 1 січня 2024 року. Враховували  поштучні закупівлі та комплектами загалом портативних рацій та радіостанції різних моделей.

Березівська громада посіла почесне 18 місце у рейтингу ТОП-30 муніципалітетів, які долучились до боротьби з російськими окупантами.

“Підтримка наших військових – це незмінний пріоритет роботи Березівської міської ради. Наші воїни захищають Україну від ворога. Ми ж маємо бути надійним тилом, тому тримаємо стрій! Працюємо далі”, – прокоментував подію голова Березівки Валерій Григораш.

Крім Березівської громади, до рейтингу від Одеської області потрапила також міська рада Одеси, виділивши понад 13,5 млн гривень: муніципалітет обласного центру посів четверте місце.

Загалом в дослідженні з’ясовано, що з 1629 органів місцевої влади лише 300 закуповували прилади радіозв’язку, що складає 18 % від загальної кількості.

Варто відзначити, що місцева влада, крім засобів радіозв’язку, всебічно допомагає підрозділам ЗСУ, закуповуючи дрони, старлінки, автомобілі, за прямої участі керівника громади, підприємців, депутата Одеської обласної ради і місцевого підприємця Князя Хачатряна.

З перших днів повномасштабного вторгнення місцева влада долучається до забезпечення будь-яких потреб Збройних Сил, і об’єднала навколо себе потужний волонтерський рух: школярів, вчителів, місцевих майстрів, які не раз брали участь у ярмарках для збору коштів на ЗСУ.

Березівська громадаБерезівкаГригораш

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *