Обрати гетьмана школи Біляївському ліцею допоможе… Павло Зібров

У Біляївському ліцеї №3 невдовзі обиратимуть Гетьмана школи – голову учнівського самоврядування. Наразі проходить передвиборча кампанія, під час якої кандидати представляють свої програми та агітаційні відео, які публікують на сторінці ліцею. Всього претендентів шестеро, це учні 8-10-их класів. Агітаційні ролики на підтримку кандидатів записують їх друзі-однокласники, а одного з них навіть підтримав Народний артист України – Павло Зібров.

Як вдалося залучити зірку української сцени до виборів шкільного Гетьмана, розповіла “Біляївка.Сіті”.

За словами директорки ліцею Ольги Тьоси, нещодавно під час тривоги учні перебували в укритті та співали пісні Павла Зіброва. Одна з учениць підписана на артиста в Інстаграм, зняла це на відео та відправила його співаку. Він із відповіддю не забарився, був приємно вражений, що молодь Біляївки знайома з його творчістю.

А згодом в ліцеї розпочалися вибори Гетьмана, свою кандидатуру висунув однокласник цієї дівчинки, учень 10-го класу – Богдан Бігунов. Однак під час агітаційної кампанії хлопець захворів. Щоб його підтримати, однокласники записали відео, а також зверунилия до Павла Зіброва з проханням підтримати їхнього кандидата. І артист погодився”, – розповіла Ольга Тьоса.

Хто саме стане головою учнівського самоврядування – вирішать вже незабаром шляхом таємного голосування, де кожен учень зможе віддати свій голос за того чи іншого кандидата.

Ім’я переможця стане відоме вже наступного тижня. Ознайомитись з агітаційними програмами претендентів можна на сторінці ліцею за посиланням.

One thought on “Обрати гетьмана школи Біляївському ліцею допоможе… Павло Зібров

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *