Бомбосховище на 500 дітей відкрили у школі Іванівської громади

Школа імені Бориса Дерев’янка селища Іванівка Березівського району Одеської області 19 січня отримала облаштоване бомбосховище. За повідомленням селищної ради, кошти на значний обсяг ремонтних робіт у підвальному приміщенні школи виділила обласна рада.

За 2023 рік Іванівська громада зробила три нових укриття в навчальних закладах. Крім бомбосховищ в Севернівському ліцеї та дитсадку «Золотий ключик» відтепер має укриття й Іванівський начальний заклад. Це визначна для мешканців подія, бо вже понад півтисячі учасників навчального процесу мають укриття від повітряних загроз, – про таке розповів голова Іванівської ОТГ Віктор Лобач. 

Також керівник громади відзначив працю художниці Тетяни Субачевої, яка додала естетичного забарвлення укриттю у школі Б. Дерев’янка.

Раніше повідомлялося, що директор департаменту освіти і науки Одеської облдержадміністрації Олександр Лончак повідомив, що для виконання заходів безпеки в освітніх закладах Одещина отримала державну субвенція. До 1 вересня 2024 року всі заклади освіти області мають бути з власними укриттями.

One thought on “Бомбосховище на 500 дітей відкрили у школі Іванівської громади

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *