Хірург з Кишинева оперує в Одесі українських воїнів. ВІДЕО

Щелепно-лицьовий хірург із Кишинева Ілля Сухарський вже два роки їздить волонтером до України, щоб проводити операції з відновлення обличь. Його пацієнтами стають як військові, так і мирні жителі. Інтерв’ю з лікарем, який знову збирається до сусідньої країни, опублікували 20 січня у виданні Deusche Welle, пише NewsMaker.md.

За словами Сухарського, він оперує у лікарнях Одеси та Дніпра, де багато пацієнтів і є відповідні хірургічні відділення.

«Обидві лікарні знаходяться на однаковій відстані від фронту, і потік пацієнтів там стабільно великий. Хірурги починають працювати з восьмої ранку з пацієнтами, яким потрібне термінове втручання, з пацієнтами, госпіталізованими напередодні, і, як правило, це триває до п’яти-шести вечора, потім консультації та термінові випадки», – розповідає лікар.

Інтерв’ю із Сухарським видання записало перед його від’їздом до Дніпра, куди хірург збирався на тиждень.

Як зазначають наші молдовські колеги, чоловік навіть не замислюється над тим, щоб відмовитися від допомоги українським колегам.

«Одне з двох, або ти простягаєш руку допомоги лікарям у Дніпрі, або тобі доведеться братися за кулемет удома тут, у Кишиневі», – заявив Сухарський в інтерв’ю.

One thought on “Хірург з Кишинева оперує в Одесі українських воїнів. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *