У Любашівці відзначили День Соборності

22 січня в Україні відзначають День Соборності України – знакова подія в історії національного державотворення. Цього дня у Любашівці, центрі громади в Подільському районі, біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбувся мітинг, присвячений Дню Соборності України.

Про це інформують у Любашівській громаді.

У мітингу взяли участь працівники Любашівської селищної ради, установ та організацій, жителі селища Любашівка, громадськість, які перед початком заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять учасників визвольного руху всіх часів, воїнів та земляків, загиблих за Незалежність та територіальну цілісність України у боротьбі з російським окупантом.

«Під час повномасштабної війни в Україні, питання повернення територій стоїть гостро. Україна продовжує боротьбу за незалежність і соборність. Тому соборність залишається на порядку денному національних завдань. Цілісність буде цілковито відновлена після того, як Україна звільнить усі території, захоплені ворогом. Соборність – мета Перемоги» – зазначила у своєму виступі секретар Любашівської селищної ради Людмила Мокряк.

По завершенні святкового заходу присутні поклали квіти до пам’ятника Кобзарю Тарасу Шевченку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *