Співачка з Аккерману бере участь у відборі “Євробачення”: як проголосувати?

«І так, це я співаю «Вечорниці»». Ця фраза винесена в «шапку» профіля в Інстаграм української співачки, яка одного ранку прокинулася знаменитою. Слухачам вона відома під псевдонімом Skylerr, але аккерманці знають її як Валерію Кудрявцеву – дівчину, яка з самого дитинства підкорювала місцеві сцени.

«До «Вечорниць» я все життя жила музикою. За моїми плечима – понад 50 різних переможних конкурсів, фестивалів, в 14 років – перемога у шоу «Співай як зірка», де я виграла 100 000 гривень, половину з яких віддала на благодійність, а також два сезони шоу «Х-Фактор». Потім – шість спроб потрапити на шоу «Голос країни», втім жодної вдалої!» – розповіла Валерія в інтерв’ю Insider.

Але слава все ж наздогнала працелюбну та наполегливу дівчину.

«Пісня «Вечорниці» – це спільна робота з гуртом «100лиця», писали ми її також разом. Якщо чесно, пісня була написана за 40 хвилин – і текст, і музика, і аранжування. Далі ми просто виклали маленький фрагмент у TikTok, й дійсно очікували, що вона може «завіруситися», але щоб настільки – ні. За одну добу композиція просто заполонила усі соціальні мережі, тому, звісно, довелося швидко її доопрацювати, на це пішла доба, і десь через тиждень після створення треку люди вже почули його повністю», – поділилася секретом успіху співачка.

А зараз Валерія бере участь у відборі на Євробачення-2024 – шістдесят восьмому пісенному конкурсі, який пройде в Швеції в місті Мальме.

Дівчина виступатиме з піснею «Time is running out». Номер учасниці у відборі – вісім.

«Спробувати свої сили на Євробаченні було моєю давньою мрією дитинства, а тепер за ці останні два роки війни це стало моєю метою. Те, що зараз відбувається з нами, увесь цей біль навколо нас, страждання, стан нашої країни, наших людей, відчуття розгубленості, коли плутаються думки і навколо постійний хаос виникає одне нестримне бажання, щоб закінчилось це божевілля, щось всередині кричить: «Так не повинно бути! «Час спливає», його не повернути!» Саме тому я хочу, щоб нас почули у світі. Саме про це моя пісня, яка буде боротись за право представити нас у Європі. Я дуже хочу, щоб ви прослухали її декілька раз і відчули, які глибинні сенси закладені у неї і які різні емоції вона викликає щоразу..
В цьому і є її особливість…», – розповіла про пісню на своїй сторінці Валерія.

Там же вона опублікувала і фрагмент твору.

Фінал відбору традиційно пройде в форматі телевізійного конкурсу 3 лютого. Переможця, як і в попередні роки, визначать за результатами голосування журі та глядачів.

Віддати свій голос за нашу землячку можна буде в додатку «Дія». Тож слідкуйте за конкурсом та вболівайте за своїх.

One thought on “Співачка з Аккерману бере участь у відборі “Євробачення”: як проголосувати?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *