Старокозацька громада ремонтує дороги завдяки власному асфальтному заводу

Під час робочого виїзду до Старокозацької територіальної громади очільник Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Василь Самокиш спільно з головами територіальних громад відвідали асфальтобетонний завод. 

Про це повідомили у Білгород-Дністровській районній державній адміністрації.

Голова територіальної громади Вадим Бойко ознайомив гостей з потужностями заводу та технікою громади, готової для залучення при ліквідації наслідків погодних умов у зимовий період 2023/2024.

Як зазначив очільник громади, установки заводу дозволяють виготовляти 170 тонн асфальту за годину. Аби при транспортуванні суміш не втратила свої властивості, використовуються спеціальні добавки (латекс). А для обслуговування установок заводу достатньо лише чотирьох осіб.

Мешканці вулиці Чкалова села Старокозаче вже оцінили дорожнє покриття після проведених ремонтних робіт. Наступне відновлення заплановане в селі Козацьке по вулиці Каштановій.

На завершення візиту, гостей зацікавив ресайклер. Це сучасна установка для зміцнення ґрунту і відновлення старих покриттів і доріг шляхом дроблення старого асфальтобетонного покриття і змішування його на дорозі з різними стабілізаційними складниками.

Як зазначив заступник голови громади Павло Осматескул, Старокозацька громада перша з громад України, яка придбала таку потужну установку для ремонту доріг.

Старокозацька громада

One thought on “Старокозацька громада ремонтує дороги завдяки власному асфальтному заводу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *