Кухарі усіх шкільних їдалень Одещини пройдуть курси перепідготовки

Кулінарний хаб Одещини, де проходять навчання шкільні кухарі, продовжує успішно розвиватися. Про це у своєму tg-каналі написав очільник Одеської ОВА Олег Кіпер. Він розповів, що курси перепідготовки вже завершили шкільні кухарі Визирської, Южненської та Маяківської громад Одеського району.

«Тепер вони ознайомлені з сучасними вимогами до організації роботи харчоблоків, принципами та завданнями системи HACCP. Також кухарі мали змогу попрактикуватися на новітньому високотехнологічному обладнанні, яке поступово зʼявиться на всіх шкільних кухнях регіону», – додав Кіпер.

Такі курси перепідготовки пройдуть працівники усіх шкільних їдалень, уточнив очільник ОВА. І додав, що найближчим часом два кулінарні хаби відкриються у Дунайському та Північному центрах профосвіти.

Також Кіпер нагадав, що Одещина потрапила у трійку регіонів, які на базі одного з потужних закладів профтехосвіти почали реалізовувати проєкт з вдосконалення харчування школярів, ініційований Першою леді Оленою Зеленською.

А що таке система HACCP (читається як “Хассп”), і як вона впроваджувалась у школах Красносільської громади – у ВІДЕО від СИЛИ ГРОМАД:

2 thoughts on “Кухарі усіх шкільних їдалень Одещини пройдуть курси перепідготовки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *