У Доброславській громаді відкрили третю систему очистки питної води

Третій об’єкт очистки води ввели в експлуатацію в Доброславській селищній громаді Одеської області. За повідомленням голови громади Людмили Прокопечко, поліпшити стан справ що якісного  забезпечення питною водою жителів населених пунктах селищної ради вдається за рахунок залучених коштів через грантові програми. 

Таким чином ще один старостинський округ громади, Кремидівський, отримав систему очистки води і бювет. Це вже третій такий об’єкт в Доброславській громаді.

Перші два вже є в селищі Доброславі та в селі Старі Шомполи, а наступні два – заплановані у с. Трояндове і в місцевій лікарні.

Варто зазначити, що завдяки іншій грантовій програмі тут реалізується проєкт «ДоброХАБ».

Так, у селі Кремидівка створюють фізичний простір центру спільнототворення за підтримки Cedos та Western NIS Enterprise Fund.

«Для становлення і розвитку програмної діяльності центру зробили перші закупівлі – придбали  акустичну систему, мультимедійний проектор, настінний моторизований екран. Центр спільното творення має стати фізичним простором для спілкування та взаємодії, підтримки місцевих ініціатив, залучення вразливих категорій населення, для посилення солідарності через спільне навчання, волонтерство, планування майбутнього», – розповіла на своїй сторінці у Фейсбуці Людмила Прокопечко.

Нагадаємо До складу громади входять селище Доброслав та села Улянівка, Шевченкове-Кут,  Зоринове, Шомполи, Вовківське, Великі Ламзаки, Касяни, село Якова,  Кремидівка, Благодатне, Христо-Ботеве, Степове, Трояндове, Ониськове, Ставки.

Як живе і розвивається Кремидівський старостинський округ у складі Доброславської громади, СИЛА ГРОМАД розповіла у вересні:

2 thoughts on “У Доброславській громаді відкрили третю систему очистки питної води

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *