Скинулись на цемент і щебінь: на Одещині селяни самотужки відремонтували аварійну дорогу

Жителі однієї з південних громад Одещини за декілька днів відремонтували одну з найаварійніших ділянок дороги, якою вони часто користуються. Селяни скинулись грошима на закупівлю необхідного матеріалу і виконали роботу, не звертаючись за допомогою до місцевої влади. За 40 тис грн вони відремонтували 40 м2 вуличного дорожнього покриття.

Про це повідомляє видання “Бессарабія INFORM”

Так, в селі Виноградівка Болградського району Одещини місцеві жителі виявили ініціативу і самі відремонтували одну з найаварійніших ділянок дороги вулиці Садова. Ініціаторам часто доводиться проїжджати цією вулицею.

Жителі не звертались з цим питанням до керівництва Болградської громади, бо знали, що підготовчі процедури щодо ремонту займуть багато часу, а зима невдовзі. Вони просто повідомили старосту про свій намір.

Один з ініціаторів відкрив рахунок для збору коштів для придбання потрібного будівельного матеріалу. Гроші перераховували не лише родини з вулиці Садова, а й мешканці сусідніх вулиць, і ті мешканці, які зараз за кордоном. Загалом зібрали близько 40 тисяч гривень.

Почали з того, що ліквідували старе асфальтне покриття. Виклали замість щебеню бруківку, яка є на території села, а потім залили шаром цементної суміші. Таким чином відремонтували 40 кв. м дороги.

Мешканці самі відремонтували дорогу Одещина Джерело –  “Бессарабія INFORM”

2 thoughts on “Скинулись на цемент і щебінь: на Одещині селяни самотужки відремонтували аварійну дорогу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *