Пам’яті нескорених: Кулевчанська громада відкрила Алею Слави і Волі. ВІДЕО

Третього жовтня у Кулевчанській громаді відкрили нову сторінку в історії села і громади – відбулося урочисте відкриття Алеї Слави і Волі. Про це розповіли на сторінці громади у Фейсбук.

КулевчаСаме в цей день громада зворушливо вшанувала пам’ять загиблих героїв-земляків. На площу Пам’яті села Кулевча прийшли рідні та близькі загиблих , працівники сільської ради, колективи установ, організацій, небайдужі жителі громади, щоб відкрити Алею Слави і Волі.
Ми схиляємо голови у вдячності перед усіма героями, а особливо Героями Кулевчанської громади. Алея Слави і Волі, яка встановлена для увіковічення їхніх імен, знову і знову буде нагадувати нам про війну з російськими окупантами. Наш народ ніколи не забуде кожного й кожну, хто бореться за Україну, хто віддав за неї своє життя”, – повідомили в сільській раді.

На новій алеї героїв встановили великі портрети п’ятьох воїнів, які віддали своє життя за Вітчизну у російсько-українській війні.

Це Ілля Старіш, Юрку Сергій, Андрушко Юрій,  Тимохін Олександр та Едуард Іванов.

До світлин полеглих захисників люди принесли квіти, встановили лампадки. Відтепер кожен мешканець громади вдивлятиметься в очі воїнів, що ціною життя виборювали українську Свободу…

“Ми у вдячності схиляємо голови перед усіма героями, а особливо  – перед героями-земляками. Алея Слави і  Волі, встановлена для увіковічення їхніх імен, знову й знову буде нагадувати нам про війну з російськими окупантами. Наш народ ніколи не забуде кожного і кожну, хто бореться за Україну, хто віддав за неї своє життя.  Вклоняємося родинам полеглих. Дякуємо вам за виховання справжніх патріотів. Ми їх не забудемо і молимося за те, аби кількість портретів та імен на цій алеї не збільшувалася!” – зазначив під час відкриття Алеї голова громади Михайло Попов.

 

One thought on “Пам’яті нескорених: Кулевчанська громада відкрила Алею Слави і Волі. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *