Подільська громада капітально ремонтує реабілітаційне відділення лікарні

Відновлення та якісна медична допомога: у Подільській міській лікарні відновлюють реабілітаційне відділення. Про це повідомляється на офіційному сайті Подільської громади, що на півночі Одещини. 

Після завершення ремонтних робіт реабілітаційне відділення відповідатиме всім вимогам пакету НСЗУ «Реабілітаційна допомога дітям та дорослим в стаціонарних умовах».

Відділення планують оснастити відповідним обладнанням, яке допомагатиме пацієнтам не просто одужати, але й подолати наслідки хвороби чи травми.

Цей проєкт є ключовим для Подільської громади, адже наші військові, які зазнали поранень внаслідок бойових дій, зможуть отримати тут необхідну допомогу для відновлення здоров’я.

Також зможуть проходити реабілітацію пацієнти неврологічного профілю, з ураженнями опорно-рухового апарату не тільки Подільської громади, а інших медзакладів району.

Хід виконання ремонтних робіт перевіряв виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський спільно із заступниками Подільського міського голови Анатолієм Корчовим та Людмилою Задорожною.

Капітальний ремонт проводиться за рахунок коштів місцевого бюджету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *