“Разом до Перемоги”: Арцизька громада зібрала для ЗСУ… 900 тисяч гривень

В Арцизькій громаді піблили перші підсумки благодійного проєкту “Разом до Перемоги”. Акція об’єднала жителів з різних куточків громади, небайдужих підприємців, фермерів, активістів, школярів, медиків, освітян.
За місяць спільними зусиллями вдалося зібрати 908 317 гривень, повідомив на своїй сторінці голова Сергій Парпуланський.
Арциз“До допису прикріплюю детальний звіт благодійних внесків, в тому числі від збору на благодійних заходах, донатів підприємств, фермерських господарств та установ громади та від перерахування частини заробітку працівників установ та організацій Арцизької міської ради. За ці кошти вже можемо задовільнити деякі запити від наших військових”, – написав очільник громади, подякувавши всім, хто з перших днів долучився до благодійного проекту.
Ще трохи й буде перетнута відмітка в 1 млн грн. Саме така підтримка зараз потрібна нашим воїнам. Дай боже, щоб ці гроші зберегли якомога більше життів”, – прокоментувала Людмила Жосан.
Втім, проект триває та збір коштів продовжується. Тому хто не встиг зробити свій донат на підтримку ЗСУ, має таку можливість.
“Кожен ваш донат важливий і допомагає закрити потреби наших військових. Разом обов’язково переможемо!”, – підбадьорив добродійників голова громади.

One thought on ““Разом до Перемоги”: Арцизька громада зібрала для ЗСУ… 900 тисяч гривень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *