“Волонтерська” громада: військові подарували голові Доброслава лицарський щит і мечі

Керівник Доброславської громади Людмила Прокопечко відзначена за систематичну допомогу підрозділу ЗСУ Командири 28 окремої мотопіхотної бригади 4 вересня подарували голові Доброславської громади Одеської області Людмилі Прокопечко лицарський щит і мечі.

Цей факт у соціальних мережах підтверджують фотоілюстрації про данину поваги командира одного з батальйонів бригади Сергія Ткачука волонтерській праці команди під керівництвом лідера ТГ Людмили Прокопечко.

Людмила Прокопечко «Сьогодні отримала цей фантастичний подарунок від наших захисників», – йдеться у дописі пані Людмили на її сторінці у фейсбуці.

Раніше повідомлялося, що Доброславська громада вирішила придбати протимінні чоботи для захисників України.

«Маємо замовлення від військових. Буду вдячна волонтерській спільноті за інформацію, де можна придбати протимінні чоботи», – мовиться у зверненні Л. Прокопечко.

Як повідомляли в Доброславській громаді, із запланованих п’ятдесяти дронів селищна рада вже відправила захисникам на фронт значну партію, пройшовши тендерні процедури закупівлі «бойових пташок».

Протягом півтори року війни волонтери Доброславської ОТГ постійно відвідують на передовій підрозділи ЗСУ та доставляють захисникам продукти харчування, запасні частини для техніки тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *