Росіяни обстрілюють південь Одещини шахедами

Останні удари по портах Одеської області російська армія завдавала дронами з нової партії, яка нещодавно була доставлена з Ірану. Про це заявилапрес-аташе українських сил на південно-західному фронті Наталія Гуменюк у понеділок в ефірі телеканалу “Еспресо”.

Ми бачили, що перед атаками на Одеську область відбулася активізація вантажних перевезень на напрямі Тегеран-Москва, що може свідчити про прибуття додаткової партії “шахедів”, – сказала Гуменюк.

«На уламках збитих безпілотників ми бачили, що це справді чергова партія, яка вирізняється маркуванням», – продовжила Гуменюк.

Вона також зауважила, що росіяни намагаються економити ракети, запас яких поповнювати набагато складніше та дорожче, ніж запас дронів-камікадзе.

У ніч на 4 вересня російська армія завдала чергового удару “шахедами” по портах на півдні Одеської області.

Голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер після нальоту написав, що 17шахедів” було збито, але деякі з них прорвалися”, внаслідок чого, за словами Кіпера, пошкоджено “складські та виробничі будівлі, сільгосптехніка та обладнання промислових підприємств” в Ізмаїльському районі.

Нагадаємо, напередодні, 3 вересня, українська ППО вночі знищила 22 ворожих дрони-камікадзе на Одещині. Двоє людей зазнали поранень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *