Шериф 24/7: три громади Одещини долучились до проєкту правоохороців

4 вересня начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Іван Жук підписав меморандуми про співпрацю та партнерство з головами трьох територіальних громад. Мова йде про дві громади Білгород-Дністровського району ─ Маразліївську й Старокозацьку, та Любашівську селищну з Подільського району.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області.

Як зауважили сільські голови під час підписання меморандуму, вони охоче підтримали ініціативу впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади» на території підпорядкованих сільських рад, оскільки – це дієвий механізм створення безпекового простору.

«Я вдячний вам за довіру та підтримку проєкту «Поліцейський офіцер громади». Він впроваджений Міністерством внутрішніх справ та Національною поліцією України з метою забезпечення кожної ОТГ поліцейським офіцером громади. ПОГ є повноправним представником своєї громади, який живе на ввіреній території, забезпечує на ній правопорядок та безпеку громадян, протидіє та запобігає вчиненню правопорушень, слідкує за безпекою дорожнього руху, проводить превентивну роботу з людьми, своєчасно та ефективно реагує на їхні проблеми, пов’язані з безпекою. Безпека громадян була, є і завжди залишатиметься одним із пріоритетних напрямків нашої роботи. Тож для нас важливо забезпечити вас такими фахівцями, які надаватимуть якісні поліцейські послуги населенню 24/7», – зазначив очільник поліції Одещини полковник поліції Іван Жук.

One thought on “Шериф 24/7: три громади Одещини долучились до проєкту правоохороців

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *