У селах Арцизької громади відкривають бювети доочищеної води

Минулої п’ятниці у селі Делень офіційно відкрили та ввели в експлуатацію першу станцію локальної очистки води у населених пунктах Арцизької громади.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук Арцизький міський голова Сергій Парпуланський. 

Кошти на облаштування бювету та придбання необхідного обладнання були виділені з місцевого бюджету.

«Відкрили другу станцію локальної очистки води в населених пунктах  громади. Від сьогодні мешканці села Делень матимуть змогу використовувати якісну питну воду, а це – запорука здоров’я! За програмою міської ради плануємо відкрити такі бювети в усіх наших селах», – зазначив С. Парпуланський.

Перший подібний об’єкт вже функціонує у місті Арциз. Щоправда, в перші дні серпні станція через людську недбалість, лінь та егоїзм на певний час вийшла з ладу.

«З’ясувалося, що нашим деяким жителям дуже важко тримати кнопку відпуску безкоштовної води і вони для цього використовують магніт, що призвело до виходу з ладу пускового механізму. Завдяки таким вчинкам увесь мікрорайон залишився без бюветної води», – розповіли в Арцизькій міськраді.

Того ж дня у селі в межах благодійного проєкту «Разом до Перемоги» пройшли шкільний ярмарок, спортивні змагання з міні футболу, волейболу та шашок.

Нагадаємо, до складу цієї громади крім міста входять та села Виноградівка, Главані, Делень, Задунаївка, Кам’янське, Надеждівка, Нова Іванівка, Новоселівка, Новохолмське, Плоцьк, Прямобалка, Холмське.

370361149 2366126820242042 3776897788723634191 n

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *