Захарівська громада ремонтує сільську амбулаторію

Захарівська селищна рада Одеської області розпочала капітального ремонту Павлівської амбулаторії. Це віддалене село розташоване за 30 км від головної садиби громада, практично на самому кордоні з так званим Придністров’ям.

Про це повідомили на офіційній сторінці Захарівської громади.

Зазначається, що війна відтермінувала лагодження в селі закладу медицини. Проте місцева влада вирішила рятувати будівлю амбулаторії від занедбання, щоб від неї не відверталися жителі Павлівки. На сьогодні споруда ще потребує чимало зусиль будівельників та значних капіталовкладень.

В процесі оглядин селищний голова відзначив гарну роботу покрівельників – нещодавно закінчились роботи з установлення нового даху. Зроблено багато роботи, все якісно, будівельники дотримуються строків, нарікань з боку влади немає. Керівники оглянули низку кабінетів і технічних приміщень закладу, звірялись із проєктом. Як виявилось, дещо потребувало певних змін і корегування.

Кілька пропозицій надійшло з боку старости, які теж будуть розглянуті.

Крім того, ведуться роботи з облаштування тротуарних доріжок по вулиці Одеській у селищі Захарівка.

Кілька тижнів минуло, як Олексій Кузьмич з підрядниками побували у цих дворах і узгодили роботи з прокладання доріжок, в’їздів-виїздів, упорядкування територій. А нині тут вже розпочато роботи. Небайдужі жителі будинків також вийшли, аби допомогти прибрати чи пересадити квіти, по новому впорядкувати та узгодити нове перепланування внутрішнього дизайну двора”, – зазначає місцева влада.

двір

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *