На півдні Одещини незаконно роздали землі заповідника та лісгоспу – прокуратура

38 позовів до суду подали на Вилківську міськраду, яка незаконно роздавала землі Дунайського біосферного заповідника та Ізмаїльського лісгоспу в Одеській області.

Про це 20 серпня повідомили в Київському еколого-культурному центрі.

Як зазначили в Одеській обласній прокуратурі, з 38 поданих позовів щодо незаконних дій Вилківської міської ради дев’ять задовольнив суд. Окрім цього, проти колишнього голови Кілійської районної державної адміністрації Вячеслава Семенюка прокуратура відкрила справу за ст. 364 Кримінального кодексу України. За цією ж статтею правоохоронці розслідують зловживання посадовців Вилківської міської ради, які незаконно передавали у приватну власність територію Дунайського заповідника.

Прокуратура про незаконну роздачу земель заповідника на Одещині
Відповідь з Одеської обласної прокуратури. Фото: КЕКЦ

Також до о суду готують ще один позов на незаконні дії Вилківської міської ради, внаслідок яких у Дунайського заповідника та Ізмаїльського лісгоспу вилучили 15 га.

2 thoughts on “На півдні Одещини незаконно роздали землі заповідника та лісгоспу – прокуратура

  1. а як міськрада -могла надавати землю за межами міста (селища) ???..вона до земель Державного лісового фонду немає жодних повноважень..очевидно роздавали вищі шишки по рангу -а цього голову зробили лошароою відбувайлом..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *