Кошти для ЗСУ: Петропавлівська громада провела благодійний ярмарок. ВІДЕО

“Разом до перемоги”, – благодійний фестиваль під такою назвою відбувся в селі Петропавлівка, що у Білгород-Дністровському районі. Місцеві господині й господарі знесли на ярмарок плоди зі своїх городів та улюблені домашні смаколики. Виручені кошти збирали для підтримки військових підрозділів Збройних Сил України.
На заході побували кореспонденти СИЛИ ГРОМАД.
героїДомашні вертути і тортики, молдавські плачинди , фрукти, кавуни, мед, щедрий стіл гостинно накрила вся громада: жителі сил Міняйлівка, Старосінне, Фараонівка, Петропавлівка. Всього у громаді проживає 8 тисяч людей.
Сільські ціни на ярмарку дуже відрізняються від міста. За 10-15 гривень можна скуштувати будь-які ласощі. Виручені кошти складають у скриньку для воїнів, які зараз захищають Україну від російських окупантів.
Петропавлівська територіальна громада під час повномасштабної війни вже втратила пятьох своїх героїв, а зараз у лавах Збройних Сил нашу державу боронять від російських військ десятки місцевих жителів. Саме їм цього дня були присвячені усі виступи дитячих і дорослих колективів. У такому масштабі благодійний ярмарок громада проводить уперше, розповіла голова Оксана Чернова.
“Наша ярмарка створена для того, щоб підтримати військовослужбовців, тож всі виручені кошти підуть на їх підтримку. Завдяки нашим хлопцям ми зустрічаємо світанок та захід сонця, і я хочу побажати їм, щоб вони скоріше повернулись додому живими та здоровими. Я хочу подякувати всім, хто взяв участь у цій ярмарці, разом ми маємо бути ще більш згуртовані, підтримувати один одного, а ще більше – наших воїнів”, – звернулась до глядачів Оксана ЧЕРНОВА, голова Петропавлівської громади 

Більше про свято – у ВІДЕО від СИЛИ ГРОМАД:

Авторка – Оксана Піднебесна

One thought on “Кошти для ЗСУ: Петропавлівська громада провела благодійний ярмарок. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *