Помста за критику? В Ананьєві жорстоко побили місцевого журналіста Володимира Сєдова. ВІДЕО

Поліцейські розслідують обставини скоєного відносно журналіста кримінального правопорушення у місті Ананьїв. 12 липня головний редактор місцевої газети звернувся до правоохоронців з заявою про скоєний на нього напад та заподіяння тілесних ушкоджень.  

Мова йде про відомого журналіста, що живе й працює у місті Ананьїв на Одещині, – Володимира Седова. Про обставини злочину, та кого підозрює у нападі, пан Володимир розповів у своєму відеозверненні.
За його словами, окрім побиття, на його адресу постійно надходять повідомлення щодо залякувань, погроз життю та здоров’ю не тільки йому, а і його сім’ї теж. Дану подію журналіст пов’язує зі своєю професійною діяльністю щодо розкриття злочинної діяльності верхівки високопосадовців Ананьївської громади.

У місті Ананьїв біля трьох років вже як створено організоване злочинне угрупування. Яке вбиває, калічить людей, яке гвалтує, грабує. Це угрупування створене місцевою владою, яке в минулому в більшості своїй працівники поліції, та місцевими бандитами. Я Сєдов Володимир, журналіст з багаторічним стажем, займаюся висвітленням проблем Ананьївщини, антикорупційними проблемами, журналістськими розслоідуваннями, всі мабуть читають їх. Сьогодні на моє життя був скоєний напад, замах. Тобто напали, коли я йшов на обід. Напали ззаду, в мене пошкоджені руки. Ударив відомий бандит, про якого не раз говорили поліції”, – стверджує журналіст.

Володимиру Седову вже 70 років. Він багато років працював головним редактором місцевої газети “Вісті Ананьївщини”. Останнім часом він часто критикує місцеву владу на своїй сторінці у Фейсбуці, веде прямі трансляції, публікує відео, де часто критикує місцеву владу.

13 липня Володимир Седов разом з дружиною побував на прийомі в голови Подільської РВА Михайла Лазаренка. Керівник району уважно вислухав журналіста та обіцяв взяти питання на особистий контроль.

Наразі за вказаним фактом нападу на журналіста та нанесення йому тілесних ушкоджень порушено кримінальне провадження, проводиться досудове слідство з метою захисту свободи слова, неупередженого та справедливого розслідування кримінального провадження.

Михайло Лазаренко

2 thoughts on “Помста за критику? В Ананьєві жорстоко побили місцевого журналіста Володимира Сєдова. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *