Фонд Сергія Притули передав Савранській громаді насоси для артсвердлодвин

Савранська громада отримала чотири потужні глибинні насоси від Благодійного фонду Сергія Притули. Про це повідомила Савранська селищна рада 12 липня на своїх інформаційних ресурсах.

Зазначається, що нове устаткування суттєво поліпшить функціонування системи централізованого водопостачання в населених пунктах цієї ОТГ.

«Встановлення цих насосів на артезіанських свердловинах дозволить автоматично регулювати тиск у водопровідній мережі залежно від різних режимів споживання. Це забезпечить безперебійне водопостачання мешканців і стане гарантом їхнього доступу до води. Питання забезпечення жителів громади питною водою є надзвичайно актуальним. Дане питання постійно піднімається депутатським корпусом та жителями громади», – мовиться в інформації селищної ради.

Днем раніше працівники місцевого комунального підприємства ліквідували прорив, який стався на водогоні в селі Вільшанка біля дитячого садочку, через це частина водокористувачів деякий час перебувала без водопостачання.

Варто зазначити, що 13 липня відбулося засідання виконавчого комітету Савранської селищної ради під головуванням виконуючого обов’язки селищного голови Євгена Населенка. Серед питань порядку денного роботи виконкому насамперед йшлося про підготовку до роботи в осінньо-зимовий період та забезпечення опалювального сезону в будівлях надавачів соціальних послуг у громаді.

Нагадаємо до складу цієї громади входять селища Саврань і Ковбасова Поляна та села Байбузівка, Бакша, Білоусівка, Вільшанка, Гетьманівка, Глибочок, Дубинове, Дубки, Йосипівка, Кам’яне, Капустянка, Квітка, Концеба, Неділкове, Осички, Острівка, Полянецьке, Слюсареве, Струтинка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *