В Іспанській школі остеопатії викладає послідовник Антоніо Гонсалеса. ВІДЕО

Іспанська школа остеопатії, що через війну в Україні релокована з Одеси до Кишинева, продовжує нарощувати свій освітній процес. На одному з останніх семінарів професор Антоніо ГОНСАЛЕС презентував свого колегу Феррана КАПДЕВІЛЛА. Ферран – також викладач і професор Школи остеопатії, тож у студентів була можливість і послухати його лекцію, і перейняти його досвід під час практичної частини.

ГонсалесП’ять днів занять, наповнених теорією й практикою – такий насичений графік  одного з останніх семінарів, присвячених шийному відділу хребта. Свій безцінний досвід Антоніо Гонсалес, а тепер і його послідовник Ферран передають учням наживо. Це унікальна можливість як вдосконалення набутих знань, так і відточування професійної майстерності.

“Наша школа остеопатії розташована в Жероні, нас є два професори: Антоніо Гонсалес і я.  у кожного з нас є свої сильні сторони. Мене завжди цікавила нутриціологія, я думаю це дуже добре доповнення до терпаії, бо коли є прпроблеми з поганим харчуванням, токсинами, це теж може призввести до різних захворювань. Філософія остеопатії дала мені таке глобальне бачення: для того щоб впроваджувати нові речі і розуміти трохи більше”, – розповів на зустрічі Ферран Капдевілла.

Навчання в Іспанській школі остеопатії грунтовне й насичене. Кожен студент може побачити й відкрити для себе нові техніки, які показує професор Гонсалес. Детальне опрацювання кожної відбувається у групах, під час практичних занять, під пильним наглядом Тоні, як його люблять називати учні.

ФеранАндрій Павлюк – маніальний терапевт з Чернігова, на семінарі в Антоніо Гонсалеса вже втретє. Розповідає: у своїй роботі вже використовує терапевтичні техніки, про які дізнався під час курсу:

Семінари у Антоніо Гонсалеса завжди дуже цікаві, наповнені інформацією. Він дає її дуже розвернуто, захоплює аудиторію в процес навчання, що дозволяє якісно її засвоїти. Також хочеться сказати кілька слів про нового викладача, про Феррана: дуже цікавий та ерудований, незважаючи на свій відносно молодий вік, видно великий досвід і велику практику, великий масив знань”, – ділиться лікар.

Наталії Гринкевич – 26 років, вона з Києва, навчається в медичному виші. Мріє займатись реабілітацією, тому займається в Іспанській школі остеопатії.

“Рівень пізнання анатомії в Тоні це щось нереальне! Тобто ти не просто заучуєш кістки, м’язи, як вони функціонують, – воно все в комплексі. І такого в медичних університетах не дають і близько. Тобто те, що вивчаєш – ти конкретно розумієш, для чого то все. І Тоні має унікальну здатність дохідливо передати свої знання студентам”, – оповідає свої враження Наталія.

До студентського курсу з України долучились і медики з Молдови. Кажуть: дуже цінують унікальну можливість навчатись у провідного лікаря Європи. Крім практичних занять, доведеться скласти іспити: професор Гонсалес у кожного особисто перевірить знання нових технік та терапевтичних маніпуляцій.

Наступний семінар “Іспанська школа остеопатії” запланувала вже на вересень 2023 року.

Більше – у ВІДЕО від СИЛИ ГРОМАД:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *