Зелений театр, набережна, тротуари: як Доброслав готується до дня селища?

Дуже насичені літні дні – для місцевої влади Доброславської громади, що в Одеській області. Тут активними темпами готуються до дня селища. А в селах Трояндове і Кремидівка – до конкурсу на кращий благоустрій. 
ДоброславПро хід робіт на різних об’єктах розповіла на своъй сторынцы голова громади Людмила Прокопечко.
Так, у адмінцентрі громади, Доброславі, на нових парканах встановлюють металеві частини та освітлення. В’зд з центральної вулиці з кожним днем стає все ошатнішим.
На об’єкті “Зелений театр” продовжуються роботи з ремонту сцени і паркану. А ще тут зберегли красиву мозаїку на стінах, зберігають його як унікальний арт-об’єкт.
У славнозвісному “Дубай парк”, що над річкою, швидкими темпами виконуються роботи з берегоукріплення і облаштування набережної, це друга частина парку. Також завершують встановлення системи крапельного зрошення на Алеї Дружби.
“У селі Трояндовому завершуються роботи з капітального ремонту адмінприміщення і облаштування місць розміщення ВПО. Вже майже закінчені роботи по фасаду, встановлено ліфт, продовжуються оздоблювальні роботи внутрішніх приміщень. Проводиться підготовча робота до облаштування великого спортивно- ігрового комплексу на території дитячого садка та встановлення пам’ятного знаку загиблим захисникам України. В Кремидівці готуємося до відкриття амбулаторії, проводимо роботи з благоустрою та облаштування нового дитячого майданчика. Проводяться підготовчі роботи до встановлення пам’ятного знаку загиблим захисникам України”, – поділилась очільниця громади.
Відзначити день народження Доброслава збираються масштабною програмою заходів 6, 7 і 8 липня.
Крім того, громада готує чергову допомогу для ЗСУ.
ДоброславДоброслав

2 thoughts on “Зелений театр, набережна, тротуари: як Доброслав готується до дня селища?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *